Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului editura.usv.ro  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea  editura.usv.ro  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679
EBOOK

Cărți în format electronic ( Ebook)

Un ebook este o carte în format electronic. Poate fi descărcată în computer, PC, Mac, laptop, PDA, tabletă, smartphone sau orice alt dispozitiv de redare.

Beneficii și avantaje

 1. Puteți beneficia de cărțile în format electronic aproape instantaneu. Puteți să le descărcați și să începeți să le lecturați în câteva...

Cărți în format electronic ( Ebook)

Un ebook este o carte în format electronic. Poate fi descărcată în computer, PC, Mac, laptop, PDA, tabletă, smartphone sau orice alt dispozitiv de redare.

Beneficii și avantaje

 1. Puteți beneficia de cărțile în format electronic aproape instantaneu. Puteți să le descărcați și să începeți să le lecturați în câteva minute. Nu trebuie să mergeți la librărie pentru a le achiziționa, nici să așteptați zile întregi până când acestea vor sosi prin poșta tradițională/curier rapid.
 2. Protejați mediul înconjurător! Niciun copac nu va fi tăiat pentru a produce hârtie pentru ebooks. Cu alte cuvinte- cărțile în format electronic sunt verzi!
 3. Când aveți nevoie de o anumită informație, puteți beneficia imediat de aceasta, prin descărcarea ebook-ului!
  Cărțile în format electronic nu necesită spațiu fizic! Nu aveți nevoie de o bibliotecă sau de o cameră specială pentru a le păstra. Puteți păstra, electronic, sute sau chiar mii de cărți!
 4. Cărțile în format electronic sunt portabile. Puteți avea mereu cu dvs. o întreagă librărie, pe CD, laptop, notebook sau pe orice dispozitiv de citire a ebook-urilor, fără a vă îngrijora de greutatea lor.
 5. Folosind tehnologia din zilele noastre puteți citi oriunde cărți în format electronic, în autobuz, tren, avion sau chiar stând la coadă!
 6. Ebook-urile sunt păstrate în condiții mai bune de siguranță și mutate dintr-o parte în alta decât cărțile tipărite pe suport de hârtie. Rezistă în timp mult mai bine.
 7. Ebook-urile pot conține link-uri, pentru acces facil la alte site-uri/surse suplimentare de informare.
 8. Informația poate fi căutată cu multă ușurință într-un ebook.
 9. Ebook-urile pot fi interactive și conține fișiere audio, video și animații, toate acestea înfrumusețând, îmbunătățind mesajul pe care autorul dorește să-l transmită.
 10. De vreme ce ebook-urile sunt descărcate de pe internet, nu există costuri suplimentare legate de împachetare și transport.
 11. Ebook-urile pot fi tipărite, de aceea, dacă doriți să citiți un ebook în manieră tradițională, puteți să printați folosind imprimanta de acasă sau mergând la un centru de copiere.
 12. Fonturile din cărțile electronice pot fi reconfigurate, astfel, persoanele cu dizabilități le pot lectura la fel de bine.
 13. Folosind un soft suplimentar este posibil de a transforma un ebook într-o audio book.
 14. Cărțile electronice au o mare difuzare. Oamnii care trăiesc în orașele mari, modernizate dar și cei care trăiesc într-un sat mic, îndepărtat pot accesa la fel de bine cartea.
Mai multe

EBOOK Conține 17 produse.

Se afişează 1-17 din 17 articole
Se afişează 1-17 din 17 articole