Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.
Utilizam fisiere de tip cookie si alte tehnologii pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului sitului editura.usv.ro  pentru functiile sitului inclusiv  social media si pentru a crea statistici ale traficul website-ului. Te informam ca ne-am actualizat politicile sitului pentru a integra in activitatea  editura.usv.ro  cele mai recente modificari propuse de Regulamentul UE privind protectia datelor persoanelor fizice. In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date ne-am intergrat cerintelor UE. Continuarea navigarii reprezinata acceptul dvs. privind aceste politici.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform politicii sitului si Regulamentului (UE) 2016/679

Editura Universității “Ștefan cel Mare” Suceava este organizată și funcționează în scopul valorificării prin publicare a rezultatelor activitații de cercetare pe care o desfășoară corpul academic al Univesității. Sub egida Editurii USV se publică lucrări de autori sau colective, de circulație largă sau cursuri universitare, și, de asemenea, cele mai multe dintre periodicile Universității (anale, buletine științifice, etc.), precum și alte lucrări de interes general sau universitar.

Editura USV dorește să devină un punct de referință în cadrul panoramei editoriale universitare din România, garantând o amplă difuzare a propriului catalog cât și o calitate editorială pe deplin conformă cu parametrii științifici recunoscuți la nivelul evaluării cercetării.

PREZENTAREA EDITURII USV   USV PUBLISHING HOUSE-PRESENTATION EN-

Date despre Editura USV

 

Denumire:  Editura Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava

Anul înfiinţării:  1996

Denumirea reprezentantului legal: Prof. univ. dr. ing. Valentin POPA 

Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava
Adresa:  Str. Universităţii nr. 13
Telefon:   0230-216-147
E-Mail:   editura@usv.ro
Web:   http://www.editura.usv.ro

Coordonator Editura USV si Presedintele Colegiului Editorial :

Conf. univ. dr. Victor-Andrei CARCALE

Colegiul Editorial al EDITURII USV

Recunoaştere CNCSIS:  Cod 115 (31.12.2012)

Regulamentul Editurii